Horoscop Horoscop Leu 20.01.2024

Ai dorit sa vorbesti cu partenerul tau despre ceva important? Ei bine, depinde de tine sa faci primul pas. De fapt, asta este exact ceea ce partenerul tau asteapta sa faci. Profita de ziua ta de azi pentru a-i spune partenerului exact ce iti astepti de la el sau ea si pentru a impartasi unele dintre ingrijorarile tale. Esti norocosul care stie destul de bine ce vrea, dar nu intotdeauna iti este usor sa le spui altora ce anume. Fii puternic.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating




Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi in care trebuie sa te adaptezi la situatii. Nu lua nimic prea in serios si abtine-te sa iei decizii majore. S-ar putea sa ai senzatia ca ceva sau cineva lucreaza in culise fara sa-ti dai seama. Incredete in instinctele tale. Vezi ce poti face pentru a acoperi decalajul dintre realitate si ceea ce simti din lumea spirituala.

Horoscop Leu 20.01.2024

leu

Istoric Leu



horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului