Horoscop Horoscop Leu 20.04.2021

Se pare ca un regres temporar in ceea ce priveste cariera ta ar putea sa te faca sa te simti cam dezorientat chiar acum. Este posibil sa fie implicate anumite echipamente moderne de un anumit fel. Acest lucru este temporar si va fi usor de indreptat. Propria ta determinare, eficienta si abilitatile practice ar trebui sa rezolve totul in cel mai scurt timp. Practic, te vei simti destul de optimist pentru viitor si nu este probabil sa schimbi acea energie in curand.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi intelectul tau zboara in sus. O serie de idei noi, probabil legate de probleme politice sau sociale, iti pot stimula curiozitatea si te vor determina sa doresti sa petreci ore in biblioteca sau pe internet. Sarcinile mondiale au nevoie de manipulare. Acest lucru ar putea fi frustrant, pentru ca te va duce departe de cautarea ta. Daca obtii elementele de baza rapid, te poti intoarce fara a avea vreo vina nejustificata.

Horoscop Leu 20.04.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului