Horoscop Horoscop Leu 20.04.2024

Esti destul de inteligent pentru a sti ca nu stii totul, deci daca te afli intr-o situatie in care ai o opinie diferita de cineva astazi, incearca sa privesti situatia ca pe o oportunitate de a invata ceva nou. A manifesta o curiozitate sanatoasa fata de punctul de vedere al unei alte persoane iti va castiga respectul lor si va transforma o situatie potential tensionata intr-un schimb de idei placut si benefic reciproc. Acum nu este momentul sa fii obstinat. Este momentul sa explorezi alte idei.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

In aceasta zi vei fi destul de agitat din cauza unui eveniment la care vei fi nevoit sa participi. Incearca sa te linistesti deoarece risti sa faci unele greseli din neatentie. Este posibil ca in urma unui telefon sa fii nevoit sa pleci intr-o calatorie pentru a rezolva o problema importanta. Fii prudent in ceea ce faci.

Horoscop Leu 20.04.2024

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului