Horoscop Horoscop Leu 20.05.2024

Altii s-ar putea sa aiba dificultati in a naviga prin ziua de azi, datorita intensitatii si coruptiei care probabil vor iesi la iveala. Nu ai de ce sa iti faci griji, deoarece natura ta adaptabila este perfect potrivita pentru a face fata fortelor obstinate care sunt susceptibile sa-si arate coltii. Acesta este un moment potrivit sa iti faci curatenie in dulap si sa arunci lucrurile de care nu mai ai nevoie. Fii nemilos.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Poate ai reusit sa iti vezi prietenii sau vecinii cu o zi sau doua in urma, dar astazi nu ai chef de socializare. Stresul si alte tensiuni te-ar putea lasa mai degraba in dispozitia de a fi singur. Totusi, deoarece prietenii tai ar putea fi conectati cu afacerile tale, nu vei dori sa ii excluzi. Cel mai bine este sa ramai in comunicare stransa cu ei. Realizeaza ceea ce doresti cat mai repede posibil.

Horoscop Leu 20.05.2024

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului