Horoscop Horoscop Leu 20.08.2016

Astazi esti pornit sa iti ceri drepturile la locul de munca si vei incerca sa soliciti o marire de salariu ceea ce nu este prea indicat. Nu te poti concentra prea bine asupra unor sarcini asa ca ar fi recomandat sa te bazezi pe activitati de rutina pentru a nu avea parte de vreun esec. Dupa -amiaza vei petrece timpul in mijlocul familiei si vei reusi sa te mai linistesti. Incearca sa te odihnesti mai mult.

Horoscop saptamanal Leu 7-13 octombrie 2019

Vei risipi prea mult timp in aceasta saptamana, mai ales cu rezolvarea dilemelor altor persoane. Incearca sa te concentrezi pe obiectivele tale! Un plan de economii ar putea fi foarte important pentru un nou inceput. Daca o achizitie nu este pe lista ta obligatorie ar fi recomandat sa rezisti tentatiei.
Vei descoperi ca unele persoane devin mai putin agreabile agreabile si o persoana apropiata tie va genera mai multa presiune decat te asteptai.

Horoscop Leu luna octombrie 2019

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Tine-ti ochii deschisi astazi. Fii in cautare de oportunitati si invitatii si nu actiona prea grabit. Acesta este un moment cheie in care viata pare sa se miste mai repede ca niciodata. Schimbarea poate fi doar ceea ce ai nevoie pentru a iti favoriza cresterea. Nu apuca doar primul lucru care iti iese in cale. Examineaza optiunile indeaproape, asigura-te ca esti increzator in situatie - apoi actioneaza.

Horoscop Leu 20.08.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului