Horoscop Horoscop Leu 20.08.2020

Hraneste-ti mintea cu noi cunostinte. Acceseaza o librarie pe internet sau citeste cateva informatii interesante online. Daca ai mai mult timp liber, viziteaza o biblioteca, daca este posibil, sau exploreaza cursurile care ti le-ai putea dori. Trebuie sa ai cunostinte oriunde te uiti, cu conditia sa fii deschis sa le primesti. Oamenii sunt adesea cea mai buna resursa. Cere cuiva sa iti explice, daca de asta ai nevoie.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

O relatie de dragoste pare mai stabila decat de obicei astazi. Securitatea se infasoara in jurul tau ca o patura, in timp ce ai in vedere evenimentele care au condus la acest nou sentiment de angajament. Tu si partenerul tau puteti petrece seara facand altceva decat sa fiti impreuna, ceea ce se simte minunat! Marcheaza aceasta zi in memorie, astfel incat sa ti-o poti aminti ori de cate ori e nevoie.

Horoscop Leu 20.08.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului