Horoscop Horoscop Leu 20.11.2020

Obisnuiai sa te uiti cu invidie la alti oameni si te gandeai: „As vrea sa am o astfel de abilitate naturala”. Acum intelegi ca persoana care ti-a trezit invidia este doar cineva care avea increderea in sine sa mearga la munca si sa rafineze si sa dezvolte o aptitudine. Este o chestiune de munca grea, credinta in sine si curaj in fata riscului. O poti face si tu!

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Vei fi nevoit sa te concentrezi suficient de mult pe ceea ce iti doresti daca vrei sa obtii unele castiguri financiare. Incearca sa te limitezi la ceea ce stii sa faci si nu iti asuma unele riscuri inutile. Prietenii apropiati vor dori sa te invete cum sa faci munca sa fie mai usora asa ca ar fi bine sa tii cont de sfaturile lor. Exista posibilitatea sa intampini anumite probleme la locul de munca dar incearca sa iti pastrezi concentrarea pe ce ai de facut.

Horoscop Leu 20.11.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului