Horoscop Horoscop Leu 21.07.2021

Te gandesti sa pleci intr-o calatorie unde se presupune ca ai putea sa iti imbunatatesti veniturile. Poate ar fi mai bine sa o amani, deoarece risti sa ai parte de unele probleme ce te vor face sa pierzi astfel si timp si bani. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu incepi o discutie in contradictoriu cu persoana iubita.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Lucrurile ar trebui sa decurga bine astazi. Exista o seninatate in aer care te va ajuta sa iti linistesti nervii. Nu este nevoie sa faci lucrurile mai complicate decat este necesar. Raspunsurile sunt de fapt destul de simple. Tot ce vrei este probabil chiar in fata ta. Nu trebuie sa mergi departe pentru a gasi ceea ce cauti.

Horoscop Leu 21.07.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului