Horoscop Horoscop Leu 22.07.2023

O problema emotionala ar putea sa te chinuie azi. Impulsul tau este sa scapi dar incearca sa faci acest lucru intr-un mod sanatos. Du-te sa vezi un film sau sa citesti o carte si evita sa cazi prada tentatiei de a te rasfata cu alcool sau mancare. Acest lucru te va indeparta doar temporar de probleme. Cand reapar la suprafata, pot fi si mai greu de manevrat.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Problemele legate de cariera te pot forta sa intri in ochii publicului exact atunci cand ai prefera sa te sechestrezi si sa lucrezi singur. Acest lucru ar putea fi frustrant, dar beneficiile financiare semnificative ar putea depinde de asta. Iesi din carapacea ta si cunoaste-ti publicul! In cele din urma, vei fi bucuros ca ai facut-o. Ai putea sa faci niste contacte grozave si chiar niste prieteni noi.

Horoscop Leu 22.07.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului