Horoscop Horoscop Leu 22.10.2023

Astazi, emotiile tale sunt dinamice si extreme. Au tendinta sa controleze fiecare actiune pe care o faci, indiferent daca iti dai seama sau nu. Fii constient ca este mai bine sa iti dai seama, astfel incat sa poti controla aceste sentimente volatile in loc sa fii controlat de ele. Acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa incerci sa le ignori, pretinzand ca nu exista.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

A merge cu fluxul s-ar putea să nu îți fie pe plac astăzi. În această perioadă, ai putea simți dorința de a fi peștele care înoată împotriva curentului, în timp ce restul școlii merge în jos. Simte-te liber să îți urmezi propriul drum, indiferent de ceea ce spun ceilalți. Este posibil să fii presat de cei dragi să te comporti într-un anumit fel sau să mergi undeva special. Nu face aceste lucruri doar pentru a-i mulțumi. Fă ceea ce te face fericit.

Horoscop Leu 22.10.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului