Horoscop Horoscop Leu 23.07.2022

Astazi este posibil sa te afli exact in locul potrivit, la momentul potrivit pentru a intalni persoana potrivita. Esti in intarziere pentru o pauza norocoasa si probabil ca nu te astepti la nimic. S-ar putea sa incepi ziua intr-o stare de spirit nelinistita si frustrata, dar orice s-ar intampla te va scoate din asta.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Proiectele care implica un grup, poate intreaga ta comunitate, iti pot ocupa mult timp. Vesti interesante si conversatii stimulatoare ti-ar putea veni in cale. Asteapta-te la multa activitate in jurul tau. Ai putea sa alergi in masina, sa vezi oameni, sa te ocupi de comisioane. De asemenea, te-ai putea gasi oarecum schimbat - in bine, desigur.

Horoscop Leu 23.07.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului