Horoscop Horoscop Leu 24.03.2020

Astazi, s-ar putea sa iti doresti sa-ti crezi simtul innascut in afaceri pentru a transforma in succes unu proiect pentru animale de companie sau ceva asemanator. Aceasta este o idee buna, pentru ca toate semnele indica faptul ca orice ai incepe astazi, indiferent daca este pentru angajatorul tau sau pentru tine, ar putea duce la succes. Cu toate acestea, ai putea sa te gasesti cheltuind ceva mai multi bani decat in ​​mod normal. Nu da inapoi, dar ai grija!

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai noroc de faptul că întâlnești niște persoane altruiste săptămâna acesta care sunt gata să te ajute a te descurca cu tot ceea ce înseamnă sarcinile de la locul de muncă. Prețuiești noile cunoștințe pentru că se oferă chiar să facă unele lucruri în locul tău. Prietenii se vor simți dați la o parte pentru că vorbești întreaga zi despre noile persoane pe care le-ai întâlnit și cât de bine te înțelegi cu ele și dincolo de sfera profesională.
Ai tendința să fii destul de arogant cu o persoană din familie care nu ocupă o poziție la fel de importantă ca a ta. Îl tratezi de sus și chiar faci niște glume răutăcioase care nu îi vor încânta pe restul membrilor familiei. Ai grijă cu o astfel de atitudine pentru că la sfârșitul săptămânii apar nori negri deasupra căminului tău.

Horoscop Leu luna iulie 2020

Nativii din zodia Leu li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Mintea ta este deosebit de ascutita. Esti logic si obiectiv prin natura. Cu toate acestea, astazi este probabil sa descoperi ca gandirea ta este mai influentata de sentimente decat de obicei. Aceasta este o dezvoltare pozitiva. Demonstreaza ca intuitia ta functioneaza la un nivel ridicat, deci nu o combate. Aceasta este cu siguranta ziua pentru a-ti urma inima, mai degraba decat capul.

Horoscop Leu 24.03.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului