Horoscop Horoscop Leu 24.04.2021

Exiata posibilitatea ca in aceasta zi sa fii foarte arogant si te porti ca si cum tu le stii pe toate. Faptul ca refuzi comunicarea si sa accepti parerile celor din familie, nu este o dovada de maturitate si in plus tensiunea din casa creste cu fiecare secunda in parte. Daca nu renunti la orgoliu, risti sa iti provoci mai multe probleme decat poti rezolva.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Ti-ai facut planuri pentru a tine un eveniment special in casa ta? Daca da, ar fi bine sa te pregatesti. Prietenii tai probabil ca vor intarzia. Exista posibilitatea sa fi intervenit anumite obstacole si sa fii nevoit sa astepti sosirea lor. Incearca sa nu iti faci prea multe scenarii nebunesti. Prietenii tai vor veni chiar daca vor ajunge mai tarziu decat ai planificat.

Horoscop Leu 24.04.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului