Horoscop Horoscop Leu 24.09.2021

Vrei sa actionezi mai lent astazi, ceea ce nu inseamna ca esti lenes sau in retragere. De fapt, faci exact opusul. Cu toate acestea, nu incerci sa atragi prea multa atentie asupra ta sau a actiunilor tale. Daca ceea ce faci este secret, ca o petrecere surpriza, atunci ai o forma exceptionala. De asemenea, esti foarte multumit sa lucrezi la o sarcina de numai cateva ore pentru al termina. Daca nu ai nimic de important de facut acum, atunci ia in considerare donarea energiei tale unei organizatii de caritate sau unui prieten la nevoie.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

O anumita persoana din anturajul tau va veni astazi sa iti propuna o noua afacere ce iti poate schimba situatia financiara. Incearca sa nu te grabesti sa accepti aceasta oferta deoarece poate fi o capcana pentru a semna anumite acte. Refuza prieteneste, apoi intoarce-te la treburile tale. Partenerul de viata iti va da o veste ce te va pune pe ganduri. Ai grija la felul in care te exprimi.

Horoscop Leu 24.09.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului