Horoscop Horoscop Leu 24.11.2022

Cartierul tau se schimba, iar schimbarea este in bine. S-ar putea sa se fi mutat vecini noi minunati sau, poate, s-a deschis un mic magazin specializat in preparate culinare. Totul se adauga sentimentului de caldura si comunitate al orasului tau. Petrece o buna parte a zilei printre vecini, intalnindu-i oriunde mergi in timp ce conduci prin oras.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi vei avea mult de furca deoarece esti hotarat sa faci unele schimbari majore in viata ta. Persoana iubita nu prea este incantata de ceea ce faci dar pana la urma te va sustine. Persoanele apropiate vor veni sa petreceti impreuna.

Horoscop Leu 24.11.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului