Horoscop Horoscop Leu 24.12.2022

Emotiile tale sunt dinamice si extreme astazi. Ei sunt apti sa controleze fiecare actiune pe care o intreprinzi, indiferent daca iti dai seama sau nu. Fii constient de faptul ca cel mai bine este sa-ti dai seama, astfel incat sa poti controla aceste sentimente volatile in loc sa fii controlat de ele. Asta nu inseamna ca ar trebui sa incerci sa le ignori pretinzand ca nu exista.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Un grup de prieteni te poate invita sa participi la un festival sau un atelier care implica arte creative, studii metafizice, sau poate ambele. S-ar putea sa reziste la inceput, dar odata ce ajungi acolo, vei gasi subiectul si instructorul captivanti. Dupa aceea, nu vei dori sa vorbesti despre asta. Vei fi prea preocupat de gandurile tale. Scrie-le. Vei dori sa ti le amintesti mai tarziu.

Horoscop Leu 24.12.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului