Horoscop Horoscop Leu 25.09.2023

Astazi vei pune destula presiune pe cineva din familie pentru ca vrei sa obtii unele avantaje si o pozitie privilegiata. Ceilalti membri din familie nu prea apreciaza acest tip de comportament si te vor face sa afli chiar astazi care este opinia lor. Nu este cazul sa le spui ca nu au dreptate, pentru ca incerci sa profiti in mod evident de unele rude mai in varsta.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi s-ar putea sa ai atat de multe de facut in jurul casei incat nu stii de unde sa incepi. Membrii familiei nu prea sunt de ajutor. Nu te da batut si nu lasa totul sa scape de sub control. Uita-te in jurul camerei, gaseste ceva ce trebuie facut si ocupa-te de asta. Continua sa faci astfel si opreste-te cand te simti obosit. Nu este nevoie sa te extenuezi, chiar daca astepti vizitatori. Casele lor devin dezordonate, de asemenea!

Horoscop Leu 25.09.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului