Horoscop Horoscop Leu 25.12.2022

Acesta este un moment de bun augur pentru tine. Iti ofera energia si entuziasmul pentru a face schimbarile necesare in viata ta. E multa treaba de facut, dar esti pregatit! In primul rand, concentreaza-te pe relatiile tale. Celor dragi nu le pasa de succesele tale profesionale. Ei vor (si poate au nevoie) sa petreaca mai mult timp cu tine. Fa tot ce poti pentru a-ti aduce viata in echilibru.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Este posibil sa primesti o scrisoare sau un apel telefonic care te va impinge in actiune. S-ar putea sa iti dai seama cat de aproape esti sa atingi un obiectiv pe termen lung si sa iti valorifici energia pentru impingerea finala pana la linia de sosire. Acum, ca obiectivul este in vedere, te gandesti deja la ceea ce va fi urmatorul. "Intotdeauna" este motto-ul tau.

Horoscop Leu 25.12.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului