Horoscop Horoscop Leu 26.07.2021

Astazi vei avea parte de reusite pe plan profesional si sentimental. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa faci unele schimbari destul de benefice in viata ta profesionala. Datorita capacitatii tale de comunicare vei reusi sa aplanezi unele conflicte intre doua persoane dragi tie. Incearca sa discutii sincer si vei reusi sa treci cu bine peste orice situatie neplacuta.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa fii plin de energie si doresti sa fii un spirit liber. In acelasi timp, emotiile tale ar putea gasi o modalitate de a bloca aceste ganduri. S-ar putea sa simti ca exista un fel de greutate care te tine jos, ceea ce face dificil sa actionezi liber. Acest lucru te-ar putea face sa actionezi neregulat, lasandu-te frustrat si infrant. Calmeaza-te si fa lucrurile pas cate un pas.

Horoscop Leu 26.07.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului