Horoscop Horoscop Leu 26.08.2023

Cheltuiesti prea mult in ultima vreme? Astazi ai putea simti efectele acestui lucru. Poate ca va trebui sa astepti pentru a face o achizitie pe care ai dorit-o de mult timp, iar acest lucru ar putea fi frustrant. Totusi, nu iti fa griji. Vei trece prin acest lucru nevatamat, iar articolul va fi in continuare in magazin cand vei avea din nou bani. Relaxeaza-te.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Esti gata sa zbori ca o pasare. Cand va aparea urmatoarea rafala de vant, iti vei lua zborul si vei trimite prezenta ta frumoasa peste tot in lume. Incearca sa nu te intinzi prea mult, dar simte-te liber sa te avanti in fiecare colt al campului. Exista un sentiment expansiv in aer astazi care da un impuls emotiilor tale.

Horoscop Leu 26.08.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului