Horoscop Horoscop Leu 26.09.2021

Daca daruiesti din inima sau ii dai altora sa stie ca esti acolo pentru ei, pentru ca e datoria ta, vei da impresia ca esti generos. Ai fost pus in pozitie de conducere in ultima vreme si esti destul de fericiti sa o faci. Rasplata ta va veni in curand, in timp ce nu te vei astepta. Daca altii vor sa iti multumeasca, lasa-i. Zambeste discret si mergi mai departe.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Nu arunca lucrurile disproportionate astazi. Esti predispus sa exagerezi totul intr-o asemenea masura incat sa pierzi complet contactul cu adevarata realitate a situatiei. Ai putea sa pictezi o scena groaznica pentru a capata mila de la altii. Fii sincer cu privire la situatie inainte de a iti crea mai multi dusmani decat prieteni.

Horoscop Leu 26.09.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului