Horoscop Horoscop Leu 26.12.2020

In aceasta zi unele persoane vor incerca sa insinueze ca ai luat ideile de la alte persoane. Vei fi foarte dezamagit de aceste cuvinte, dar ai grija ce vei spune pentru a nu regreta mai tarziu. Partenerul de viata iti va da o veste ce te va binedispune si vei hotara sa iei o pauza de la proiectele pe care le ai.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Este usor sa le transmiti si celorlalti starea de spirit optimista, vesela si comoda. Arata mai mult interes pentru cei care sunt departe de tine - vei putea cu siguranta sa gasesti ceva in comun, distractiv si interesant cu ceilalti.

Horoscop Leu 26.12.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului