Horoscop Horoscop Leu 27.07.2017

In aceasta zi vei avea parte de reusite in tot ceea ce faci, asa ca te poti baza pe intuitia ta. La locul de munca vei avea oportunitatea sa te asociezi cu anumiti colegi la un proiect ce pare sa fie destul de profitabil. Incearca sa nu iti neglijezi partenerul de viata deoarece risti sa provoci un scandal ce se va lasa cu multe jigniri.

Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi vei dori sa te rupi de civilizatie si vei planifica sa petreci acasa o seara linistita alaturi de cineva special. Ar fi bine sa iti faci provizii de popcorn, bautura si cateva filme bune pentru a va putea relaxa cat mai bine.

Horoscop Leu 27.07.2017

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului