Horoscop Horoscop Leu 27.08.2020

Exista o calitate usoara dar capricioasa in aceasta zi, pe care s-ar putea sa nu o apreciezi la inceput. Vei descoperi ca, cu cat esti mai deschis si mai acceptat de aceasta energie, cu atat o poti face sa functioneze pozitiv pentru tine. Foloseste acest sentiment pentru a echilibra seriozitatea din zilele tale. Nu te prinde de o drama inutila care nu are nici o legatura cu situatia ta.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

O verificare rapida a soldului tau bancar ar putea arata ca este putin mai mic decat te asteptai. Probabil ca nu vei intra in panica, dar esti apt sa te simti un pic dezamagit. Nu pierde timpul panicandu-te. Se pot castiga intotdeauna bani. Relaxeaza-te, hotaraste-te sa iti strangi putin centura, ai grija de necesitati si ramai axat pe un plan financiar. In curand te vei bucura ca ai luat masuri.

Horoscop Leu 27.08.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului