Horoscop Horoscop Leu 27.12.2020

Este o dimineata perfecta pentru ati finaliza proiectele. Dupa-amiaza o pastrezi pentru a te relaxa, chiar daca de abia ai inceput saptamana. Esti o fire productiva, ce stie care ii sunt prioritatile, nu te lasi influentata de cei din jur. O seara alaturi de cei dragi va fi modul ideal de a iti incheia ziua.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Chiar daca visele tale ar trebui sa se realizeze intr-un viitor mai indepartat asta nu inseamna ca nu poti visa si la altceva sau sa iesi cu prietenii. Iti impui prea multe limite cand vine vorba de iesiri si aceasta afecteaza si pe cei din anturajul tau, dar si cheful tau de viata.

Horoscop Leu 27.12.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului