Horoscop Horoscop Leu 28.02.2024

Un proiect creativ nou de un fel oarecare, poate implicand tehnologie moderna, ar putea sa-ti redefineasca cariera. Acesta ar putea fi momentul de rupere pe care il asteptai, si vei fi probabil foarte entuziasmat de asta. Orice noua intreprindere inceputa astazi va avea suisuri si coborasuri, dar toate semnele indica faptul ca va reusi. Analizeaza cu atentie proiectul inainte de a lua o decizie. Apoi, daca simti ca este potrivit, da-i drumul!

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Romantismul si casatoria sunt foarte prezente in mintea ta astazi. O conversatie speciala cu un posibil partener de iubire te-ar putea face sa visezi la un viitor fericit impreuna. Cartile despre atragerea si mentinerea relatiilor ar putea fi deosebit de atragatoare si utile. Ai grija sa nu pui prea multa incredere in analizele detaliate insa. Aminteste-ti ca astfel de carti se bazeaza pe generalitati.

Horoscop Leu 28.02.2024

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului