Horoscop Horoscop Leu 28.04.2021

Se pare ca viata ta sentimentala este destul de dezorganizata iar astazi esti inclinat sa analizezi excesiv fiecare aspect al relatiilor ce nu au functionat. Se pare ca vei exagera cu anumite reactii si vei da vina pe fostii parteneri de parca asta ar schimba situatia. Nu este indicat sa stai singur sau sa te afunzi in melancolie din cauza unor lucruri demult trecute.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Doar pentru ca o persoana nu mai face parte din viata ta, nu inseamna ca toti oamenii nu sunt de incredere. Oamenii se schimba, la fel ca si situatiile. Este posibil ca aceasta persoana sa nu mai aiba o influenta sanatoasa asupra ta, caz in care plecarea este cea mai buna. Va trebui sa devii mai adaptabil, pentru ca exista mai multe schimbari la orizont, mai ales in ceea ce priveste cariera ta.

Horoscop Leu 28.04.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului