Horoscop Horoscop Leu 28.06.2019

S-ar putea sa simti ca esti gata sa incepi petrecerea, dar dintr-un motiv oarecare, oamenii din jurul tau nu iti urmeaza cu exactitate exemplul. Poate ca trebuie sa incetinesti si sa astepti ca ceilalti sa te ajunga din urma. Exista posibilitatea sa nu ajunga deloc. Daca anumite persoane spun ca se descurca bine, nu este nevoie sa ii si crezi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 03-09 august 2020

Dacă ești rugat să ajuți într-o situație, asta nu înseamnă că trebuie să intri cu bocancii în viața altora și să dai verdicte pentru că nu din acest motiv ești solicitat. Tu ești chemat strict pentru opiniile tale profesionale de valoare și cam acolo ar trebui să te limitezi. Ce aleg alții să facă cu viața lor nu este problema ta și așa ar trebui să rămână cel puțin pentru moment.

Dincolo de problemele relaționale, pe la mijlocul săptămânii se ivesc nişte probleme legate de locuinţă, ce trebuie rezolvate imediat. Poate fi vorba despre o reparaţie care nu mai suportă amânare sau chiar o schimbare a domiciliului.

Horoscop Leu luna august 2020

În luna aceasta riști să te confrunți cu o problemă de sănătate, care se ameliorează rapid și eficient.
Este timpul să iei decizii definitive; nu va fi simplu dar trebuie să o faci , deoarece va fi mai greu să le lași baltă; vor fi situații în care oamenii vor încerca sa te manipuleze cu ”sfaturi” încerca să gândești cât mai rațional și nu pune sentimentele pe primul plan.
In ceea ce privește viața personală a leilor luna aceasta ei sunt indiferenți, plictisiți și chiar egoiști în relație cu partenerul său; spre final pe reprezentanții acestei zodii îi așteaptă surprize în relație .
Partea financiară la început de luna reprezintă o problemă, și venitul leilor nu îi mulțumește deloc, nativii vor avea oportunitatea să beneficieze de noi oferte finanaciare care le vor îmbunatați situația .
Aceasta lună aduce schimbari în bine. Pentru toate situațiile dificile din această perioadă , vine și răsplata. La sfârșitul lunii lucrurile merg foarte bine atât în viața personală cât și profesională.

Horoscop de ieri

Presiunea pentru ca sarcinile neterminate sa fie finalizate si cele noi incepute determina ca emotiile sa fie destul de ridicate. Toata lumea, inclusiv tu, poate sa se simta obosita si stresata, iar certurile pot izbucni din orice. S-ar putea sa fie cel mai bine daca te concentrezi pe sarcinile de la indemana si ignori vocile care se ridica in jurul tau. Acest lucru va mentine tensiunea arteriala la un nivel mic si ii va linisti pe cei pe care doresti sa-i impresionezi.

Horoscop Leu 28.06.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului