Horoscop Horoscop Leu 28.07.2023

Este important sa actionezi intr-o zi ca asta. Ai incredere in tine si in instinctele tale. Adesea ai sfatul perfect pentru toata lumea, in afara de tine. Tine minte ca s-ar putea sa fii nevoit sa apelezi la altii pentru cel mai bun sfat pentru tine. Discuta lucrurile si apoi ia masuri. Ezitarea va avea doar consecinte negative. Ai toate faptele de care ai nevoie.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Iată ceva la ce să te gândești în timp ce savurezi chai-ul de dimineață: trecutul și viitorul sunt doar iluzii. Eternul acum este tot ce există. Așa că, concentrează-te pe a fi prezent aici și acum. Atunci când te lași să intri în modul receptiv, răspunsurile pe care le cauți își vor găsi drumul către tine, frumoasă. Ceea ce spune asta este că s-ar putea să te simți destul de sensibilă în acest moment. Când lucrurile devin dificile, este important să-ți amintești că nu trebuie să te opui curentului. Găsește-ți spațiul tău de siguranță. Înconjoară-te de cei care te fac să te simți profund văzută.

Horoscop Leu 28.07.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului