Horoscop Horoscop Leu 28.08.2019

Se pare ca in urma unor proiecte pe care ai reusit sa le finalizezi, vei avea ocazia sa avansezi spre un nou post la locul de munca. Exista posibilitatea ca anumiti colegi invidiosi sa incerce sa iti puna unele piedici in ceea ce vei face doar pentru a te denigra. Anumite discutii in contradictoriu cu partenerul de viata te vor face sa devii putin irascibil si vei dori sa cauti o solutie pentru a rezolva situatia.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 20 – 26 ianuarie 2020

Comportamentul nevrotic din prima parte a saptamanii se datoreaza acumularii de presiune intensa pe care o vei simti din cauza unei persoane din cercul tau de prieteni. Spre sfarsitul saptamanii vei simti o stare de liniste si un sentiment de echilibru interior. Este momentul perfect pentru a rezolva problemele personale sau din relatiile recente.

Horoscop Leu luna ianuarie 2020

Datorita faptului ca luna aceasta vezi totul foarte clar , va fi o perioada extraordinara de inflorire pe plan profesional. Vei gasi limpezime si in anumite situatii conflictuale care pana acum pareau iremediabile. Datorita muncii, lina aceasta vei avea multa energie si de cele mai multe ori lucrurile par sa iasa bine destul de simplu. Din punct de vedere sentimental ai toate sansele sa te intalnesti fata in fata cu trecutul, care pare sa-ti dea ceva emotii. Daca vei gandi rational vei ajunge la concluzia ca ceea ce a fost in trecut acolo trebuie sa ramana, si asta ar fi o idee foarte buna.

Horoscop de ieri

Progresele recente in cariera pot sa te faca sa te intrebi unde ar trebui sa mergi. Ai putea lua in considerare sa iti iei un timp liber pentru a calatori sau poate pentru a iti promova educatia. Nu ai voie sa te odihnesti pe lauri. Depunerea eforturilor pentru a atinge orizonturi noi este importanta pentru tine, iar astazi este ziua perfecta pentru a lua in considerare care orizonturi sunt cele mai critice pentru tine acum. Cu toate acestea, este important sa fii sigur de ceea ce vrei de la viata.

Horoscop Leu 28.08.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului