Horoscop Horoscop Leu 29.03.2022

Esti o persoana excentrica si totusi simti si nevoia de a fi iubit si simti aprobarea celor din jurul tau. Nu este intotdeauna usor sa gandesti diferit fata de alti oameni sau sa te simti complet diferit. Pentru a fi acceptat, trebuie sa-i ajuti sa te inteleaga. Incearca sa iti exprimi ideile si opiniile intr-un mod mai realist. Nu poti trai din sincronizare tot timpul.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Nu este o zi pentru oamenii subtili si sensibili ca tine. De fapt, castigatorul va fi probabil cel care striga cel mai tare la masa. Aerul agresiunii va avea un efect negativ asupra ta. Ai putea fi oarecum suparat si mai vulnerabil decat de obicei. Ar fi intelept sa stai departe de toata agitatia.

Horoscop Leu 29.03.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului