Horoscop Horoscop Leu 29.08.2016

Vei incepe ziua prin a primi unii musafiri din alta localitate sau va trebui sa mergi in vizita la unele rude apropiate. Incearca sa nu iti faci partenerul de viata gelos deoarece poti provaca un adevarat scandal. Dupa-amiaza o ruda mai in varsta iti va da unele sfaturi pentru a putea rezolva o problema sentimentala.

Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Esti multumit de oamenii pe care i-ai intalnit pana acum? De obicei, poti profita la maximum de aceste intalniri, dar unele te-au condus in directii in care nu ai vrut sa mergi? Profita de aceasta pauza pentru a te inspira si afla unde te afli astazi si unde doresti sa fii maine.

Horoscop Leu 29.08.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului