Horoscop Horoscop Leu 29.11.2022

Lucrurile sunt bune pentru tine, mai ales mai tarziu in cursul zilei. Piesele ar trebui sa vina impreuna si lucrurile sa curga la locul lor in mod natural. Vei descoperi ca energia directionata spre exterior este mai bine echilibrata acum. Ar trebui sa te conectezi cu ceilalti folosindu-ti inteligenta ascutita, vointa puternica si inteligenta pura. Fa-ti timp pentru a face lucrurile pe care trebuie sa le faci. Nu te grabi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Din pacate, aceasta nu va fi o zi pentru distractie si jocuri. De fapt, s-ar putea sa simti o greutate emotionala enervanta, facandu-te sa te simti mai putin energic decat de obicei. Exista un ton sobru care iti va cere sa te uiti la realitate si sa iei anumite decizii cu privire la obiectivele si planurile care le ai. S-ar putea sa te simti ca si cum ai fi cronometrat.

Horoscop Leu 29.11.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului