Horoscop Horoscop Leu 29.12.2019

Acesta nu este momentul pentru a adera la o anumita filozofie, oricare ar fi ea. S-ar putea sa te simti frustrat de incapacitatea ta de a afla care este calea de urmat, dar acest lucru este foarte bun pentru tine. Continua sa cauti lumina, oricat de slaba ar parea, pentru ca asa vei reveni din nou la credinta solida. Cel mai bun dintre toate, va fi o credinta adaptata pentru tine.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa nu fi auzit nimic de la un prieten apropiat de mult timp si ajungi sa iti faci putine griji. Poate ca aceasta persoana nu s-a simtit bine ultima data cand ai vorbit. Daca poti, ar putea fi o idee buna sa o suni. Visele ciudate si nelinistitoare ti-ar putea chinui somnul in aceasta seara, dar nu te agita prea mult.

Horoscop Leu 29.12.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului