Horoscop Horoscop Leu 29.12.2020

Nu te astepta la o reactie anume de la unele persoane chiar daca astazi se vor spune cele mai amuzante bancuri. Astazi ar fi bine daca ai incerca sa faci unele exercitii fizice. Cel mai bun mod de a gestiona acest lucru este de a te angaja in unele activitati ce necesita disciplina, eficienta si pregatire. Termina treburile incepute si incepe sa planifici lucrurile distractive pentru seara.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Este un lucru bun ca esti o fire flexibila, mai ales azi. Puterile tale de adaptare vor fi puse la incercare in timp ce te afli inconjurat de emotii schimbatoare si atitudini de incapatanare. Nu te agata de ideea de a obtine raspunsuri de la oameni azi, sunt la fel de confuzi ca si tine despre anumite probleme. Poarta-te cat mai normal si actioneaza astfel incat sa obtii ce voiai.

Horoscop Leu 29.12.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului