Horoscop Horoscop Leu 30.01.2024

Astazi s-ar putea sa decizi sa iti petreci mare parte din zi singur acasa, poate lucrand la un proiect creativ de un fel. Inteligenta si imaginatia ta functioneaza la un nivel inalt, iar o adunare de prieteni ar fi putut aduce inspiratie in calea ta. De fapt, astazi este o zi buna sa iti pui talentul artistic in valoare. Intuitia si viziunea ta ar trebui sa conduca la rezultate emotionante. Munceste cu ardoare!

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Natura ta romantică și sensibilă prinde viață astăzi, și s-ar putea să te trezești căutând siguranța unui partener apropiat. Ești mai pretențios decât de obicei - nu oricine va fi suficient acum. Există o dorință în tine pentru compania cuiva care împărtășește înțelegerea ta profund intuitivă a oamenilor, emoțiilor și a vieții în general. Nu te mulțumi cu nimic mai puțin.

Horoscop Leu 30.01.2024

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului