Horoscop Horoscop Leu 30.08.2020

Astazi este posibil sa participi la un eveniment de grup virtual de un anumit fel care implica cartierul tau, eventual cu un partener. Tu si prietenul tau s-ar putea sa participati activ la discutarea obiectivelor grupului. Te simti puternic legat de toata lumea, mai ales de partenerul tau, de membrii grupului si chiar si de comunitatea din care faci parte. Este o senzatie calda dar plictisitoare, care ar putea ramane cu tine toata seara.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Te-ai rasfatat cu prea multe bunatati? S-ar putea sa te simti obosit din cauza acestei abundente. Probabil ca ar trebui sa o iei usor. Gandeste-te la reorganizarea prioritatilor tale. Este a doua bucata de tort de ciocolata mai importanta decat energia si sanatatea ta? Rasfatarea poate fi importanta pentru psihicul tau, dar nu uita de moderare - si nu uita ca exista multe alte modalitati de a te rasfata.

Horoscop Leu 30.08.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului