Horoscop Horoscop Leu 30.12.2019

Fii politicos si incearca tot posibilul sa nu te impui in fata altor oameni astazi. Este important sa te comporti civilizat in toate circumstantele. Este posibil ca oamenii sa simta ca au fost inselati. Desi este posibil sa nu fii sursa nemultumirilor lor, poti simti consecintele. Pastreaza problemele altor persoane separate de ale tale si nu lasa disconfortul lor sa se intinda in lumea ta.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 13 – 19 ianuarie 2020

Calculele te interesează în mod deosebit, încă din prima zi a săptămânii. Ai economisit ceva bani și vrei să vezi dacă nu cumva partenerul face cheltuieli total inutile. Exact când te apuci de pus banii pe hârtie îți dai seama că nu persoana iubită face risipă de resurse, ci chiar tu pentru că în ultima vreme ți-ai făcut tot felul de capricii. Vineri pui la punct o listă cu obiective, acțiune necesară de altfel pentru că te-ai risipit pe prea multe direcții în ultima vreme.
În weekend primești o invitație la o petrecere și nu prea îți stă în fire să spui nu, deși crezi că ar fi mai bine să te odihnești ceva mai mult. Te asiguri că arăți impecabil în fața celor prezenți la eveniment și ai grijă să te faci remarcat în urma discuțiilor pe care le porți.

Horoscop Leu luna ianuarie 2020

Datorita faptului ca luna aceasta vezi totul foarte clar , va fi o perioada extraordinara de inflorire pe plan profesional. Vei gasi limpezime si in anumite situatii conflictuale care pana acum pareau iremediabile. Datorita muncii, lina aceasta vei avea multa energie si de cele mai multe ori lucrurile par sa iasa bine destul de simplu. Din punct de vedere sentimental ai toate sansele sa te intalnesti fata in fata cu trecutul, care pare sa-ti dea ceva emotii. Daca vei gandi rational vei ajunge la concluzia ca ceea ce a fost in trecut acolo trebuie sa ramana, si asta ar fi o idee foarte buna.

Horoscop de ieri

Persoanele de contact cunoscute prin prieteni sau colegi, ar putea aduce idei noi pentru imbunatatirea vietii de acasa. Poate ca un nou locatar doreste sa se mute, ai putea instala niste echipamente noi sau poate ai sansa de a te muta intr-un loc mai spatios. Acestea sunt doar idei care trebuie luate in considerare. Deciziile finale ar trebui sa astepte o zi ulterioara. Exista inca unele fapte pe care trebuie sa le inveti mai intai.

Horoscop Leu 30.12.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului