Horoscop Horoscop Leu 31.10.2019

Tensiunea dificila poate fi frustranta pentru tine. Te poti intreba de ce nimeni nu se poate intelege. Raspunsul ti se poate parea simplu, cu atitudinea ta simpla. Din pacate, exista egouri mari si atitudini nerealiste implicate care ingreuneaza alte persoane sa vada lucrurile atat de simplu. S-ar putea sa descoperi ca cel mai bun lucru pe care il poti face este sa stai departe de conflicte.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 09 – 15 decembrie 2019

Daca doresti sa faci unele modificari in ceea ce priveste cariera, aceasta este saptamana pefecta. Sectorul tau de comunicare se extinde, oferindu-ti abilitati de a intra in comunicare perfecta cu persoane cheie. Cercul tau social se va schimba pe masura ce vei elimina persoanele care nu te avantajeaza.
Alinierea planetara a saptamanii, este capabila sa iti faca o amintire memorabila in cazul in care te hotarasti sa faci o calatorie cu persoana iubita.

Horoscop Leu luna decembrie 2019

Astrele spun că în această lună puneți pe primul plan relația amoroasă și începeti să luați în serios obligațiile față de persoana iubita.
În sfera profesională ar fi benefic pentru dumneavostră să vă asumați mai multe riscuri, să luați inițiativă sau încercați să vă asumați mai multe responsabilități o să obsevați că veți fi apreciat pentru asta.
Ve-ți spune adio tuturor îngrijorărilor cu care vă confruntați din cauza banilor la mijlocul lunii.
Acum este momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor, dar în același timp ai putea ieși din rutina zilnică să te răsfăți cu diferite activități și mici plăceri de ce nu.
Daca sunteți o persoană singură, exista șanse să vă găsiți un potențial partener, care vă va impresiona cu bunul simț si vă va face sa vă simțiți foarte bine in prezența lui.

Horoscop de ieri

Astazi vei fi foarte fermecator. Puterile tale seducatoare vor fi la maximul lor si vor fi cele mai intense din viata ta profesionala. Daca ai anumite dorinte, acesta este momentul sa le exprimi. Nu trebuie decat sa dai voce la ceea ce vrei si sa lasi farmecul sa faca restul.

Horoscop Leu 31.10.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului