Horoscop Horoscop Pesti 02.02.2017

Atata de alunecos si atat de ascuns. Aceasta a fost atitudinea dumneavoastra timp de 28 de ani. Va sfatuim sa va opriti acum si sa nu va luati ca aliati celelalte zodii din zodiac pentru ca ele deja si-au facut planuri de viitor in vederea unui doctorat extins la Universitatea Rahova Bucuresti.
Consideram cu parere de rau ca ati fost destula vreme pestele cel mai important al acestei tari si este cazul sa va retrageti de tot, undeva unde nu o sa aveti acces la nimic. Odihna este foarte importanta si va dorim sa aveti una placuta. Va recomandam un loc cu verdeata si fara de intristare.

Horoscop saptamanal Pesti 14 – 20 septembrie 2020

Saptamana aceasta iti aduce oportunitati, idei si persoane noi si interesante, dar nu stii ce sa faci cu ele. Acorda-ti timp, pentru ca lucrurile nu sunt ceea ce par. Mai tarziu vei vedea cele mai bune oportunitati care dau roade. Actiunile pripite nu aduc nimic. Sanatatea iti da unele motive de ingrijorare.

Horoscop Pesti luna octombrie 2020

Marte se deplaseaza prin sectorul tau de mesaje, ceea ce inseamna ca vei avea puterea si curajul de a vorbi si de a comanda prin intermediul mintii, avand posibilitatea
de a convinge pe oricine sa faca orice.
Daca vorbim despre romantism, luna aceasta nu te va dezamagi! Te vei baza pe credinta si fantezie si vei fi foarte multumit! Te vei conecta cu persoane amabile care par sa impartaseasca aceleasi pasiuni ca si tine si cu care ai aceleasi sperante in ceea ce priveste politica sau viitorul.
Pe masura ce Soarele se confrunta cu Jupiter in a 3 a saptamana a lunii probabil vei simti un sentiment de nostalgie sau plictiseala, dar aceasta stare nu va tine prea mult.
Pana la sfarsitul lunii vei reusi sa-ti imbunantesti mult stilul de viata, facandu-ti un program mai sanatos si mai fericit.

Horoscop de ieri

Te adaptezi la mediul de schimbare cat mai repede posibil. S-ar putea sa pari putin preocupat sau vei fi mai distant fata de cei din jurul tau, dar acest lucru se datoreaza faptului ca ai nevoie de toata energia pentru a putea regla situatia in care te afli. Nu iti fa griji prea multe la cum sa ii multumesti pe ceilalti acum deoarece ai destule pe cap.

Horoscop Pesti 02.02.2017

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului