Horoscop Horoscop Pesti 02.02.2017

Atata de alunecos si atat de ascuns. Aceasta a fost atitudinea dumneavoastra timp de 28 de ani. Va sfatuim sa va opriti acum si sa nu va luati ca aliati celelalte zodii din zodiac pentru ca ele deja si-au facut planuri de viitor in vederea unui doctorat extins la Universitatea Rahova Bucuresti.
Consideram cu parere de rau ca ati fost destula vreme pestele cel mai important al acestei tari si este cazul sa va retrageti de tot, undeva unde nu o sa aveti acces la nimic. Odihna este foarte importanta si va dorim sa aveti una placuta. Va recomandam un loc cu verdeata si fara de intristare.
Din aceasca zodie fac parte: Ion Iliescu , Teodor Melescanu
 

Horoscop saptamanal Pesti 10 -16 iunie 2019

Va fi o saptamana minunată care îi va conduce pe nativii zodiei Pești la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop Pești luna iunie 2019

Din ce în ce mai mult te vor preocupa problemele de familie, adică acele conturi lasate deschise, neîncheiate, de care uneori voiai intenționat să uiți. Nu e clar daca sunt problem sau pur și simplu preocupări în acest sens, dar să nu uită un lucru foarte impoprtant, tu poți găsi oricând o suluție ingenioasă într-o încurcătură.

La jumătatea lunii te vei întâlni cu ceva provocari in viața profesională și vei avea de luat decizii destul de impactabile pentru viitor. Nu faci nimic din ceea ce crezi că ar trebui să faci, ești doar pus pe gânduri ce să alegi, o imagine publică puțin deformată sau un comfort asigurat.  E momentul să dai dovadă de altruism, să faci chiar un effort în acest sens, pentru că e singura ieșire care te prinde în situația data.

Spre final de lună vei reuși să trăiești acea stare de eliberare, de descătușare de o povară destul de incomodă. Fii realist și pozitiv și o să ai cea mai frumoasă răsplată, chiar din preajma ta oferită.

Horoscop de ieri

Poti sa fii linistit si retras atunci cand e vorba de exprimarea sentimentelor. Ziua de astazi poate fi exceptia. Aspectele pot aduce o putere reala abilitatilor tale de comunicare. Ar fi intelept sa profiti de ocazie. Ia anumite masuri pentru a iti exprima sentimentele prin initierea de conversatii. Cuvintele iti vor veni mult mai usor decat de obicei. Daca exista probleme de rezolvat, probabil vei gasi rezolutii.

Horoscop Pesti 02.02.2017

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului