Horoscop Horoscop Pesti 03.09.2020

Astazi ti se pare ca mereu esti in contratimp cu evenimentele ce au loc. Exista posibilitatea sa afli niste vesti care te vor tulbura si vor fi legate de anumite persoane pe care le credeai apropiate, care se dovedesc a fi nu tocmai cinstite cu tine. Oricum ar fi, depaseste rapid momentul pentru ca se apropie o petrecere pe cinste.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 14 – 20 septembrie 2020

Saptamana aceasta iti aduce oportunitati, idei si persoane noi si interesante, dar nu stii ce sa faci cu ele. Acorda-ti timp, pentru ca lucrurile nu sunt ceea ce par. Mai tarziu vei vedea cele mai bune oportunitati care dau roade. Actiunile pripite nu aduc nimic. Sanatatea iti da unele motive de ingrijorare.

Horoscop Pesti luna septembrie 2020

Pasiunea, creativitatea și loialitatea sunt subiecte foarte importante pentru Pesti, motiv pentru care vă puteți simți atât de sensibil în această perioadă a anului. Este timpul să renunți la orice relații sau responsabilități care nu isi au locul perfect în inima ta și să te deschizi, să te schimbi! O mare scuturare va ajunge probabil în viața ta de dragoste și s-ar putea să decizi să închei o relație (îți dorești libertatea luna aceasta) sau să cunoști pe cineva la un nivel și mai profund … sau poate ambele! Atât de mulți oameni și circumstanțe noi și neașteptate pot intra în viața ta în această lună!
Marte iti aduce curajul de care ai nevoie pentru a te confrunta cu umbra ta, iar Venus aduce binecuvântări și cadouri dacă poți fi real cu privire la emoțiile, dorințele și nevoile tale.

Horoscop de ieri

O relatie de dragoste actuala sau potentiala ar putea lovi un obstacol astazi. Daca unul dintre voi este incapatanat, acest lucru s-ar putea transforma intr-o lupta neplacuta pentru putere. Incearca sa elaborezi un curs de actiune care creeaza o situatie de castig, astfel incat niciunul dintre voi sa nu se simta compromis. In acest fel, dezvoltarea relatiei tale va progresa mai degraba decat sa regreseze.

Horoscop Pesti 03.09.2020

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului