Horoscop Horoscop Pesti 06.12.2019

O separare de cineva special din viata ta, poate din cauza unui dezacord minor, te-ar putea face sa simti astazi mai multa melancolie. Ai putea primi o invitatie la o intalnire, dar este putin probabil sa doresti sa mergi. Te simti mai rezervat si introvertit decat de obicei. Ciudat, a fi alaturi de altii este probabil cea mai buna modalitate de a-ti indeparta mintea de la prietenul tau.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 03-09 august 2020

Treci cu bine de perioada de izolare autoimpusă și acum eşti foarte înclinat să pui accentul pe viaţa socială. Vrei să ai alături de tine oameni cât mai mulţi fără să îţi pui problema dacă sunt de bună credinţă sau nu, iar pe termen lung acest lucru te va costa destul de mult. Evită persoanele din anturaj care nu au o viziune foarte clară asupra viitorului, căci eşti destul de uşor influenţabil, mai ales spre mijlocul săptămânii.

La muncă socializarea este benefică dacă nu ai urechi pentru pesimiști. Foarte mulți vor să semene îndoială în sufletul tău pentru a profita de o posibilă șovăială a ta și a căpăta poziții mai favorabile decât tine.

Horoscop Pesti luna august 2020

Aceată lună pentru pești va fi plină de încercări , lucrurile vor oscila brusc, de la un avânt în sus , peștii pot cădea brusc . Daca ar fi descrisa printr-un cuvant ar fi: instabilitate. În această perioadă nu luați decizii pripite , ganditi-le bine și verificați tot . La fel și pe partea financiară, nu faceți imprumuturi , si nici investitii , posibil sa pierdeti sume majore .
Instabilitatea vine din interior , peștii simt că nimeni nu îi înțeleg , că nimeni nu le este aproape și toți îi critică, chiar și rudele .
Nativii ar trebui să privească lucrurile din alt unghi , și să nu reacționeze la criticile altora, ele nu neaparat sunt constructive , odată ce peștii vor învata să-și controloze emoțiile și să se consume pentru lucruri cu adevarat importante , atunci vor recapata stabilitatea .
În schimb viața personală merge bine, peștii primesc atenția dorită și în momentele dificile gasesc susținere din partea partenerului său . Deși luna aceatsa vor fi nervoși și foarte agitați , partenerii lor vor avea suficientă răbdare să îi asculte iar în unele momente chiar să-i suporte .

Horoscop de ieri

Un prieten care locuieste departe ar putea sa te sune sau sa iti trimita un e-mail astazi. Este posibil ca prietenul tau sa planuiasca sa iti viziteze zona si doreste sa ti se alature intr-un nou proiect. Acest lucru ar trebui sa te faca foarte fericit, desi la inceput este posibil sa iti faci griji ca responsabilitatile de la serviciu sau alte situatii din lumea actuala vor interfera. Speri ca poti gasi o modalitate de a face totul sa functioneze. Noteaza data sosirii prietenului tau in calendar si astepta-l cu nerabdare.

Horoscop Pesti 06.12.2019

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului