Horoscop Horoscop Pesti 09.06.2019

Ai intentia de a te implica in tot ceea ce se intampla in fiecare situatie de astazi. Emotiile puternice pot intra in conflict cu opiniile extrem de puternice. Bine ai venit in lupta dintre cap si inima! In aceasta zi s-ar putea sa gandesti mai mult cu inima. Realizezi ca aceasta arena este incalzita si ca fortele din jurul tau sunt extrem de incapatanate.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 17 -23 iunie 2019

Energia astrală te încurajează să te relaxezi și să te liniștesti, să iei lucrurile mult mai lent cu privire la o anumită relație care te-a tinut într-o febră destul de îndelungată. Persoana în cauză se simte atrasa de tine și nu-și va schimba mintea în grabă. Permite sentimentelor tale mai profunde să apară, astfel încât să le poti împărtăși.
Răbdarea ta va fi rasplatita, și, în cele din urmă, vei culege recompensele muncii depline pe care ai facut-o. Nu te opri acum! Este o saptamana bună pentru a planta semințele pentru succesul viitor, dar nu uita să te opresti și să te răsplătesti!

Horoscop Pești luna iunie 2019

Din ce în ce mai mult te vor preocupa problemele de familie, adică acele conturi lasate deschise, neîncheiate, de care uneori voiai intenționat să uiți. Nu e clar daca sunt problem sau pur și simplu preocupări în acest sens, dar să nu uită un lucru foarte impoprtant, tu poți găsi oricând o suluție ingenioasă într-o încurcătură.

La jumătatea lunii te vei întâlni cu ceva provocari in viața profesională și vei avea de luat decizii destul de impactabile pentru viitor. Nu faci nimic din ceea ce crezi că ar trebui să faci, ești doar pus pe gânduri ce să alegi, o imagine publică puțin deformată sau un comfort asigurat.  E momentul să dai dovadă de altruism, să faci chiar un effort în acest sens, pentru că e singura ieșire care te prinde în situația data.

Spre final de lună vei reuși să trăiești acea stare de eliberare, de descătușare de o povară destul de incomodă. Fii realist și pozitiv și o să ai cea mai frumoasă răsplată, chiar din preajma ta oferită.

Horoscop de ieri

Scopul tau pentru astazi este sa-ti incanti partenerul. Nu exista nici un motiv sa nu incerci. Intr-adevar, este o zi excelenta pentru iubire. Dar nu exagera cu unele sufletele seducatoare. Din moment ce aspectele zilei tind sa iti distorsioneze perceptia lucrurilor, poti fi inselat de ceea ce vezi in oglinda. Fii atent cu ce faci si cum o faci!

Horoscop Pesti 09.06.2019

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului