Horoscop Horoscop Pesti 09.08.2017

Se pare ca ziua de astazi nu este una asa cum te-ai fi asteptat. La locul de munca risti sa fii penalizat din cauza unui coleg neatent. Din cauza unor decizii gresite pe care le-ai luat in urma cu cateva zile vei avea de recuperat cateva ore de munca. Partenerul de viata nu va fi incantat de ideea ca vei sta peste program si exista posibilitatea sa ai parte de o discutie aprinsa cand vei ajunge acasa.

Horoscop saptamanal Pesti 14 – 20 septembrie 2020

Saptamana aceasta iti aduce oportunitati, idei si persoane noi si interesante, dar nu stii ce sa faci cu ele. Acorda-ti timp, pentru ca lucrurile nu sunt ceea ce par. Mai tarziu vei vedea cele mai bune oportunitati care dau roade. Actiunile pripite nu aduc nimic. Sanatatea iti da unele motive de ingrijorare.

Horoscop Pesti luna octombrie 2020

Marte se deplaseaza prin sectorul tau de mesaje, ceea ce inseamna ca vei avea puterea si curajul de a vorbi si de a comanda prin intermediul mintii, avand posibilitatea
de a convinge pe oricine sa faca orice.
Daca vorbim despre romantism, luna aceasta nu te va dezamagi! Te vei baza pe credinta si fantezie si vei fi foarte multumit! Te vei conecta cu persoane amabile care par sa impartaseasca aceleasi pasiuni ca si tine si cu care ai aceleasi sperante in ceea ce priveste politica sau viitorul.
Pe masura ce Soarele se confrunta cu Jupiter in a 3 a saptamana a lunii probabil vei simti un sentiment de nostalgie sau plictiseala, dar aceasta stare nu va tine prea mult.
Pana la sfarsitul lunii vei reusi sa-ti imbunantesti mult stilul de viata, facandu-ti un program mai sanatos si mai fericit.

Horoscop de ieri

Vei primi unele vesti neasteptate care iti vor schimba programul. Dupa-amiaza vei avea parte de musafiri neanuntati care iti vor cere ajutorul pentru rezolvarea unor probleme. Seara te vei intalni mai multi prieteni si veti lucra la un proiect propriu.

Horoscop Pesti 09.08.2017

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului