Horoscop Horoscop Pesti 10.04.2019

Incearca sa ajungi la acei oameni pe care ii stii ca te vor ajuta sa te simti mai bine astazi. Nu exista nici un motiv sa stai singur in camera ta si sa te deprimi cand stii ca exista persoane care ar dori sa petreaca timpul cu tine. Sa nu crezi cand cineva cu intentii rele iti va spune ca anumite persoane sunt prea ocupate sa iti asculte gandurile si sentimentele. Emotiil tale sunt puternice, iar mintea ta incredibil de sensibila iti poate oferi o mare intelegere.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 04 – 10 mai 2020

Încrederea în cei din jur te părăsește complet și de aceea vrei să faci lucrurile pe cont propriu. Încă de luni, renunți la o colaborare ce nu s-a dovedit extrem de benefică în ultima vreme și în ciuda insistențelor din jur, preferi să îți menții decizia pentru că intuiția îți spune că așa este cel mai bine la acest moment. Zilele ceva mai tensionate vor veni începând de miercuri, atunci când ai nevoie de multă stăpânire de sine, dacă vrei să nu intri în conflict cu niște colegi rupți de realitate.
Rupți de realitate par și cei din familie care vor să îți demonstreze că tu de fapt nu ești realist cu planurile tale de viitor, când tu ai calculat cu atenție fiecare pas pe care vrei să îl faci.

Horoscop Pesti luna aprilie 2020

Pe pești umorul îi însoțește încă de la începutul acestei luni, însă nu trebuie uitată moderația, orice exces vă poate cauza mici neplaceri. Trebuie acordată mai multă importanță activităților de bază, abilitățile de bun coordonator te vor ajuta la remedierea problemelor însă nu încerca amânarea acestora.
În a doua jumătate a lunii, ai putea să te gândești la o vacanță, ai nevoie de odihnă și tu știi asta.
Acesta este momentul cel mai bun pentru ați încarca bateriile și să acorzi mai multa atenție aspectelor legate de nutriție și starea de sănătete. Gândeștete la persoanele pe care le-ai neglijat în ultima perioadă și încearca să comunici mai mult cu acestea.

Horoscop de ieri

Astazi vei dori sa stai in umbra si sa ii observi pe cei din jur jur pentru a vedea daca nu cumva ai putea invata cate ceva de la ei. Totusi, cauta o reteta a succesului doar a ta care sa functioneze indiferent de situatie si concentreaza-te mai mult pe tine decat pe activitatea altora, caci ceea ce ii multumeste pe ei poate fi o povara pentru tine.

Horoscop Pesti 10.04.2019

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului