Horoscop Horoscop Pesti 20.02.2020

Se pare ca nu exista nici un motiv valid pentru a te face sa te simti mai bine in aceasta zi. Totul pare sa mearga bine pentru tine si nimeni apropiat nu are nimic de spus. Probabil ca nu este nimic cutremurator. S-ar putea sa iti ridici intuitiv necazurile si anxietatile persoanelor pe care le intampini in aceasta zi. Intuitia ta este astazi ridicata, asa ca ai putea simti psihic cam orice.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 23 – 29 martie 2020

Mai puneți și apă în vin. Așa se anunță această săptămână. La service vei avea parte de avansare sau cel puțin aprecieri deosebite, dar care dau loc riscului de a intra în conflict de autoritate cu unii dintre colegi care nu înțeleg exact cum ar fi normal s se așeze lucrurile. De aceea cel mai bine este ca la muncă să nu țineți partea nimănui și să rămâi neutru .
În familie se întrevăd anumite manifestări ale geloziei în viitorul apropiat, dar ai posibilitatea să împiedici să se întâmple toate acestea. Ești deschis și comunicativ, deci poți discuta și despica problemele înainte ca ele să se răsfrângă asupra ta.

Horoscop Pesti luna martie 2020

Aceasta luna pentru pesti va fi plina de incercari, lucrurile vor oscila brusc, de la un avant in sus , pestii pot cadea brusc . Daca ar fi descrisa printr-un cuvant ar fi :instabilitate.In aceasta perioada nu luati decizii pripite , ganditi-le bine , si verificati tot . La fel si pe partea financiara, nu faceti imprumuturi , si nici investitii , posibil sa pierdeti sume majore .
Instabilitatea vine din interior , pestii simt ca nimeni nu ii inteleg , ca nimeni nu le este aproape si toti ii critica , chiar si rudele .
Nativii ar trebui sa priveasca lucrurile din alt unghi , si sa nu reactioneze la criticile altora, ele nu neaparat sunt constructive ,odata ce pestii vor invata sa-si controloze emotiile si sa se consume pentru lucruri cu adevarat importante , atunci vor recapata stabilitatea .
In schimb viata personala merge bine, pestii primesc atentia dorita si in momentele dificile gasesc sustinere din partea partenerului sau . Desi luna aceatsa vor fi nervosi si foarte agitati , partenerii lor vor avea suficienta rabdare sa ii asculte iar in unele momente chiar sa-i suporte .

Horoscop de ieri

Asteapta-te ca energiile planetare de astazi sa iti imbogateasca constiinta sociala. S-ar putea sa fii distras cu gandurile la persoana fara adapost pe care ai vazut-o astazi sau la televizor unde ai vazut stiri despre copiii cu anumite probleme. Este posibil ca toate astea sa se reflecte in relatiile tale si in responsabilitatile fata de umanitate. De ce nu pui deoparte putin timp sau bani pentru caritate? Daca simti aceste indemnuri, nu ezita sa actionezi asupra lor!

Horoscop Pesti 20.02.2020

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului