Horoscop Horoscop Pesti 26.03.2019

Poate ca nu-ti dai seama, dar tocmai ai ajuns la sfarsitul unei calatorii. Deci, opreste motoarele, iesi in afara vehiculului tau mintal si arunca o privire la locul unde te afli acum. Daca nu arata asa cum te-ai asteptat sa fie, acesta este un semn bun. Inseamna ca exista inca un mister in viata ta de explorat si aceasta este urmatoarea calatorie. Incearca sa faci in asa fel incat sa afli ceea ce se intampla cu adevarat.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 04 – 10 mai 2020

Încrederea în cei din jur te părăsește complet și de aceea vrei să faci lucrurile pe cont propriu. Încă de luni, renunți la o colaborare ce nu s-a dovedit extrem de benefică în ultima vreme și în ciuda insistențelor din jur, preferi să îți menții decizia pentru că intuiția îți spune că așa este cel mai bine la acest moment. Zilele ceva mai tensionate vor veni începând de miercuri, atunci când ai nevoie de multă stăpânire de sine, dacă vrei să nu intri în conflict cu niște colegi rupți de realitate.
Rupți de realitate par și cei din familie care vor să îți demonstreze că tu de fapt nu ești realist cu planurile tale de viitor, când tu ai calculat cu atenție fiecare pas pe care vrei să îl faci.

Horoscop Pesti luna aprilie 2020

Pe pești umorul îi însoțește încă de la începutul acestei luni, însă nu trebuie uitată moderația, orice exces vă poate cauza mici neplaceri. Trebuie acordată mai multă importanță activităților de bază, abilitățile de bun coordonator te vor ajuta la remedierea problemelor însă nu încerca amânarea acestora.
În a doua jumătate a lunii, ai putea să te gândești la o vacanță, ai nevoie de odihnă și tu știi asta.
Acesta este momentul cel mai bun pentru ați încarca bateriile și să acorzi mai multa atenție aspectelor legate de nutriție și starea de sănătete. Gândeștete la persoanele pe care le-ai neglijat în ultima perioadă și încearca să comunici mai mult cu acestea.

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa auzi fara sa vrei o serie de cuvinte nu tocmai frumoase despre tine si cu greu iti infranezi pornirile. Vei dori sa te aperi insa si cel mai indicat este sa fii diplomat si sa nu risti un scandal cu persoanele apropiate. Ar fi bine sa incerci sa te distantezi de rudele ce te criticau si sa cauti compania prietenilor.

Horoscop Pesti 26.03.2019

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului