Horoscop Horoscop Sagetator 01.04.2020

Sentimentele romantice idealizate s-ar putea revarsa astazi cand vorbim de interesul tau. Daca este o relatie noua, partenerul tau ar putea fi speriat. Daca este o implicare pe termen lung, prietenul tau s-ar putea simti in dezavantaj. Canalizeaza sentimentele intr-un poem, cantec sau pictura. Daca trebuie sa le transmiti direct prietenului tau, mentine-ti termenii generali.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Astazi nu vei avea prea multa rabdare. Ai putea simti ca ai ajuns la capatul franghiei, dar cel mai probabil, vei avea destula energie de rezerva pentru a trece de aceasta zi. Rabdarea, rezistenta, creativitatea si atentia la detalii te vor ajuta sa te simti ca ai totul. Cand ajungi intr-un punct mort, cauta un drum lateral ascuns. Calea cea dreapta nu este intotdeauna si cea mai directa.

Horoscop Sagetator 01.04.2020

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului