Horoscop Horoscop Sagetator 01.10.2019

Este posibil sa ai o zi foarte incarcata inainte, dar este posibil sa nu te poti concentra. Prea multe probleme ar putea fi provocate de trecut. Vechile traume emotionale, probleme cu banii de acum cativa ani, care inca te bantuie, chiar si vise trecute iti pot fi in minte. Nu te lupta. Acesta este un proces de vindecare. Goleste-ti spatiul psihic pentru a crea loc pentru o contributie mai pozitiva.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Nemultumirea fata de anumite conditii de munca ar putea fi prea mare astazi. O discutie cu colegii ar putea fi necesara pentru a dezamorsa o situatie potential exploziva. Este necesara o comunicare clara si onesta pentru a evita neintelegerile. Incearca sa ramai obiectiv. Nu lasa emotiile sa preia controlul. Lucrurile se vor rezolva spre satisfactia tuturor. Situatia este temporara si este putin probabil sa aiba efecte negative de durata.

Horoscop Sagetator 01.10.2019

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului