Horoscop Horoscop Sagetator 02.02.2017

Se pare ca ati inceput ziua cu stangul, desi ziua dumneavoastra a inceput, de fapt, noaptea trecuta cand ati adoptat OUG. Desi astrele v-au avertizat ca saptamana dumneavoastra nu va fi una buna daca luati decizii necugetate, v-a sagetat o dorinta apriga de a va salva stapanul (Dragnea) incat pur si simplu nu ati mai rezistat si ati dat drumul la o inselatorie fara margini. Nu trebuie, totusi, sa va faceti griji, vor veni si zile mai bune. Rugati-va doar sa gasiti sapun lichid la Facultate ca sa nu fie nevoie sa va aplecati dupa el.

Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Inceputul unui nou proiect va fi cel mai eficient lucru la sfarsitul zilei. In timpul zilei iti vei da drumul la imaginatie. Nu uita de ideile creative ale partenerilor - eforturile artistice unite se dovedesc in mod exceptional a fi pline de inspiratie, chiar daca aceastea nu aduc rezultate concrete.

Horoscop Sagetator 02.02.2017

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului