Horoscop Horoscop Sagetator 02.02.2017

Se pare ca ati inceput ziua cu stangul, desi ziua dumneavoastra a inceput, de fapt, noaptea trecuta cand ati adoptat OUG. Desi astrele v-au avertizat ca saptamana dumneavoastra nu va fi una buna daca luati decizii necugetate, v-a sagetat o dorinta apriga de a va salva stapanul (Dragnea) incat pur si simplu nu ati mai rezistat si ati dat drumul la o inselatorie fara margini. Nu trebuie, totusi, sa va faceti griji, vor veni si zile mai bune. Rugati-va doar sa gasiti sapun lichid la Facultate ca sa nu fie nevoie sa va aplecati dupa el.
Din aceasta zodie fac parte: Sorin Grindeanu, Sevil Shhaideh, Codrin Stefanescu


Din aceiasi zodie sagetator

Horoscop sagetator zilnic

Horoscop saptamanal Sagetator 17 -23 iunie 2019

Vă reconsiderați modul de a cheltui banii pe măsură ce facturile vin în această săptămână. Dacă esti surprins de cât de mult ai cheltuit da vina pe planete. Ajutorul este pe drumul din sectorul tau de origine. Pornirea unei afaceri la domiciliu poate aduce un castig bun de care aveți nevoie pe termen scurt. Utilizați-vă abilitățile!
Dacă te-ai întrebat despre șansele pe care le ai cu o anumită persoană, atunci ai și încrederea să o informezi cum te simți, și, de asemenea, cum te face să te simți când o vezi de la distanță. Lasa-ti magnetismul natural să o atraga de partea ta.

Horoscop Săgetător luna iunie 2019

E cea mai bună veste pe care puteai să o primești! Chiar de la inceputul lui iunie se deschid noi șanse pentru tine, cel mai probabil sub forma relațiilor pe care le vei începe cu oameni din jurul tău. Se pune problema chiar și a unei relații de ordin sentimental cu cineva care te urmarește tăcut de o vreme, dar care nu s-a lăsat remarcat până acum.

Pentru a fi pe deplin satisfăcut de ceea ce urmează să ți se întâmple, ar fi bine să scapi de toate metehnele trecutului, se impune acum o curățire, o renaștere din interior, atât în cee ace privește atitudinile pe care le manifești constant cât și asupra obiceiurilor pe care vrei să le părăsești de ceva timp. Incearcă și vei vedea că merită fiecare minut de effort pe care îl faci. Că să fii fericit, trebuie mai întâi să faci loc fericirii.

Horoscop de ieri

Daca problemele emotionale ajung la suprafata, inima ta va fi forta linistitoare din viata ta. Sentimentele tale pot fi la un moment destul de schimbatoare. Sensibilitatea ta generala fata de lume este sporita. Incearca sa nu fii prea afectat de aceste miscari interioare.

Horoscop Sagetator 02.02.2017

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului